Bazar U Koziołka zapewnia:

  • Posiłki zgodne z ustawowymi wytycznymi w konsultacji z dietetykiem.
  • Menu układane jest z tygodniowym wyprzedzeniem.
  • Menu układane jest indywidualnie, zgodnie z wymaganiami oraz oczekiwaniami klienta.
  • Menu dla dzieci z nie tolerancją mleka oraz bez glutenu
  • Dowóz dań na podaną godzinę oraz pod wskazany adres.
  • Posiadamy własne naczynia, które odbieramy do mycia i dezynfekcji

Bazar U Koziołka:

42 osoby zatrudnione na pełnym etacie posiadające aktualne badania lekarskie oraz książeczki zdrowia w tym:
a. 14 kucharzy na etacie
b. 2 kucharzy o wykształceniu kucharz- dietetyk

Nasza firma posiada 4 samochody przeznaczone do transportu z zezwoleniem Państwowego Inspektoratu Sanitarnego do przewozu posiłków do potrzeb zbiorowego żywienia.
Posiadamy własne naczynia, które odbieramy do mycia i dezynfekcji

Przykładowe tygodniowe menu

Poniedziałek

  1. Śniadanie I: Graham z masłem, parówki gotowane, pomidor, ogórek zielony, herbata owocowa słodzona miodem, płatki jaglane na mleku lub mleku Bebiko
  2. Przekąska: banan krojony
  3. Obiad:rosół z makaronem, filet z indyka na parze, lekki sos pieczeniowy, surówka, ziemniaki purée, kompot owocowy
  4. Podwieczorek: kisiel owocowy

Wtorek

  1. Śniadanie I: Wek z masłem, ser żółty, jajko, rzodkiewka, herbata z miodem, kasza manna na mleku lub mleku Bebiko
  2. Przekąska: jabłko w ćwiartki
  3. Obiad: Zupa ogórkowa, klopsiki drobiowe na parze, warzywa na parze, ziemniaki z koperkiem, kompot owocowy
  4. Podwieczorek: galaretka z owocami

Środa

  1. Śniadanie I: Wek z masłem, pasta jajeczna, wędlinka, ogórek zielony, herbata z sokiem malinowym ze świeżych malin, budyń na mleku lub mleku Bebiko
  2. Przekąska: winogrona, banan
  3. Obiad: Zupa koperkowa z ryżem, naleśniki z dżemem i smażonymi jabłkami, kompot owocowy
  4. Podwieczorek: ciasto drożdżowe z owocami

Czwartek

  1. Śniadanie I: Wek i graham z masłem, polędwica drobiowa, ser żółty, herbata z miodem, kakao na mleku lub mleku Bebiko
  2. Przekąska: arbuz
  3. Obiad: Zupa krem z brokułów z groszkiem ptysiowym, kluski na parze z sosem ze świeżych malin, kompot owocowy
  4. Podwieczorek: sałatka owocowa

Piatek

  1. Śniadanie I: Chałka z masłem, dżemem i nutellą, herbata owocowa, płatki owsiane na mleku lub mleku Bebiko
  2. Przekąska: nektarynki w ćwiartki
  3. Obiad: Zupa szpinakowa z jajkiem, dorsz na parze, ziemniaki purée, marchewka z groszkiem na gęsto, kompot owocowy
  4. Podwieczorek: jogurt owocowy i ciasteczka BB

Zobacz oferty dla osób prywatnych

Zapraszamy do kontaktu

W sprawie oferty zadzwoń : 735 005 969

lub skorzystaj w z formularza: