Bazar U Koziołka zaprasza do skorzystania z oferty cateringu świątecznego dla firm.

Nasza ofert to :

  • Każdorazowo menu układane jest zgodnie z oczekiwaniami i sugestiami organizatora.
  • W cenę wliczono opłatki, obrusy, zastawę stołową.
  • Przy zamówieniach powyżej ustalonej kwoty transport gratis.

Zapraszamy do współpracy. Kilka propozycji menu do wyboru.

 

Propozycje menu świątecznego

Propozycja menu nr1

Zupa

Barszcz z uszkami lub
Biała zupa grzybowa z dodatkiem maślaków

Danie główne

Karp w dwóch smakach z ziemniakami i kapustą lub
Dorsz w migdałowych płatkach z ziemniakami i kapustą

Dodatki

Kompot z suszu

Deser

Makówki śląskie

 

Propozycja nr2

Zakąska

Pasztet ze świeżo tartą ćwikłą z chrzanem z dodatkiem sałat skropionych vinaigrette lub
Śledz w śmietanie z miksem sałat z vinaigrette

Zupa

Krem z leśnymi grzybami z francuskim listkiem lub
Barszcz z grzybowymi uszkami

Danie główne

Karp w trzech smakach z ziemniakami i kapustą lub
Dorsz a l’Orly z kapustą i ziemniakami lub
Śledz smażony w kwaśnym sosie malinowym z ziemniaczanymi talarkami i bukietem sałat

Dodatki

Kompot z suszu

Deser

Śląskie makówki lub
Sernik z makiem i wiśniami

 

Propozycja menu świątecznego nr 3 w formie bufetów
Zimne przekąski
  • Pasztet ze świeżo tartym chrzanem
  • Polędwiczka w francuskim cieście
  • Roladka schabowa z kwaśnym sosem śliwkowym
  • Łosoś z warzywami w auszpiku
  • Śledzie w dwóch smakach
  • Ryba w octowej zaprawie
  • Rolada myśliwego
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka nicejska
  • Sałatka zamkowa
  • Bułeczki, masło
Dania gorące
  • Barszcz z uszkami
  • Zupa pieczarkowa z łazankami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Karp w dwóch smakach
  • Łosoś na parze w grzybowym sosie
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kapusta zasmażana
Desery
  • Sernik z makiem i wiśniami
  • Makówki
  • Kompot z suszu
  • Napoje: kawa, herbata, sok owocowy, woda mineralna