Przedstawiamy ciekawą ofertę na dostawę posiłków regeneracyjnych lub obiadów abonamentowych dla pracowników Państwa firmy.

Zalety naszego cateringu dla pracowników:

  • smaczne i duże porcje,
  • najwyższa świeżość dań, gdyż używamy tylko świeżych produktów bez użycia mrożonek,
  • menu układane jest z tygodniowym wyprzedzeniem na kolejne dwa tygodnie,
  • menu układane jest indywidualnie, zgodnie z wymaganiami oraz oczekiwaniami klienta.
  • terminowość dostaw,
  • dostawa 7 dni w tygodniu,
  • posiłki profilaktyczne (regeneracyjne) zgodne z ustawowymi wytycznymi
  • dania dowozimy w opakowaniach zgrzewalnych
  • elastyczne godziny dostawy,
  • atrakcyjne warunki finansowe i płatnicze.

 

Nasza Karta Zestawów Dnia przygotowana jest w taki sposób, aby posiłki nie powtórzyły się w okresie 21 dni.
    Wszystkie zamówienia dla firm dostosowujemy do preferencji naszego klienta i ustalamy menu, warunki dostaw oraz płatności.

Zapraszamy do współpracy.
    Z myślą o zróżnicowanych budżetach jesteśmy w stanie przygotowywać dania profilaktyczne w jednym z wariantów cenowych:    

 

Przykładowe menu na pięć dni tygodnia - cena 6,50 zł brutto /porcja

  1. Zupa gulaszowa z pieczywem 450/50g/por
  2. Łazanki z pieczarkami i kapustą 450g/por
  3. Żurek śląski z boczkiem i kiełbasą oraz bułką 450g/50g/por
  4. Potrawka z kurczaka z papryką i pieczywem 450g/50g/por
  5. Grochówka z kiełbasą i pieczywem 450/50g/por

 

 

Przykładowe menu na pięć dni tygodnia - cena 9 zł brutto /porcja

  1. Zapiekany filet z kurczaka z ziemniakami purre i surówką 150g/200g/150g
  2. Zupa gulaszowa z bułką 450g/1 bułka duża
  3. Gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym z pieczywem 300g/200g/60g
  4. Żur śląski z kiełbesą i jajkiem z bułką 400g/50g/50g/1 bułka duża
  5. Filet rybny panierowany po grecku z ziemniakami i surówką 120g/50g/200g/150g

 

 

Przykładowe menu na pięć dni tygodnia - cena 11 zł brutto /porcja

  1. Zupa pomidorowa z makaronem 250/50g + karminadle z ziemniakami i marchewką z groszkiem 150/200/150g
  2. Zupa jarzynowa 300g + schabowy z kapustą i ziemniakami 150g/150/200g
  3. Zupa ogórkowa 300g + gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym z ziemniakami purée 300/100/100g
  4. Żur śląski 300g +karczek po cygańsku z pieczarkami i ogórkiem kiszonym oraz pieczone ziemniaki i surówka 150/200/150g
  5. Barszcz zabielany z jajkiem 300g + filet rybny panierowany z migdałami oraz ziemniaki purée i surówka 150/200/150g