Zapraszamy do organizacji z nami bankietów.

Przykładowe menu na bankiet złożone z kilki bufetów

BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK I SAŁAT

  • Deska pleśniowych serów i winogron
  • Carpaccio di manzo
  • Plastry prosciutto crudo z melonem
  • Salami nostramo z marynowanym pieprzemm
  • Plastry wędzonego łososia i halibuta z sokiem z cytryny
  • Bufet świeżych sałat: lodowa, lollo bianco, lollo rosso, radicchio, ruccola, roszponka, świeża papryka, szalotka, koper włoski, bordowa cebula, vinaigrette balsamico, vinaigrette bazyliowy

BUFET SŁODKI

  • świeże owoce filetowane
  • mus amaretto w karmelowym kieliszku
  • mini sernik z wiśniami

DANIA GORĄCE

  • Krewetki marynowane w Triple Sec Curacao
  • Medaliony z polędwicy z suszonymi pomidorami i czosnkiem
  • Królik marynowany na sposób staropolski
  • Polędwiczki z dzika z żurawiną i chilli
  • Pieczone ziemniaki z chutney’em gorgonzola