Menu Bazar Bednarska 23.04 – 26.04

wpis w: Menu Bazar Bednarska | 0

                                              Proponowane menu „zestawy obiadowe na cały tydzień”

menu od 23.04.2019 – 26.04.2019

PSZCZYNA BEDNARSKA 7 

tel.664-368-828 

                                                                                  tel.698-713-703

Czynne od poniedziałku do piątku od 12.00-17.00

W sobotę i niedzielę realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia

Zadzwoń i zamów z dowozem do domu lub firmy – dowozimy od 50 zł

Od wtorku codziennie w ofercie pieczone golonko z warzywami i kapustą w cenie 14,50zł / sztuka

PONIEDZIAŁEK

LOKAL NIECZYNNY  – zapraszamy do Restauracji „Bazar”

WTOREK

Zupa Pieczarkowa z łazankami 300g

Pierogi z mięsem 350g

Karczek pieczony na boczniakach z ziemniakami i surówką z kalarepy 120/150/150

Fit: Indyk z grilla w garam masala z warzywnym risotto i pikantnym dipem 120/150/150

Vege: Kalafior panierowany z ziemniakami i surówką 120/150/150

Sałatka gyros 350 g

 

ŚRODA      Kuchnia tematyczna „ WIOSENNE SMAKI „

Zupa z oberiby z ziemniakami 300g

Tradycyjny schabowy z młodymi ziemniakami z kapustą zasmażaną z młodej kapusty 120/150/150

Medalion drobiowy w sosie koperkowym z młodym ziemniakiem z patelni i botwinką na gęsto 120/150/150

Filet z grilla na młodym szpinaku z czerwonym ryżem i sałatką grecką 120/150/150

Placki buraczkowe z dipem czosnkowym i surówką 120/150/150

Mix sałat z truskawkami, serem feta i mięto z sosem cytrynowym 350 g

CZWARTEK

Zupa botwinkowa 300g

Kartacze panierowane z sosem pieczarkowym i surówką 120/150/150

Steak z karczku z macerowaną cebulą z ziemniakami puree i surówką z pora 120/150/150

Fit: Filet z kurczaka w sosie słodko kwaśnym z ryżem basmati i kalafiorem na parze 120/150/150

Vege:Makaron z wędzonym tuńczykiem, brokułem, papryką i kukurydzą na śmietanie 120/150/150

Sałatka nicejska 350g

 

PIĄTEK

Zupa chrzanowa z grzankami 300g

Karczek panierowany z opiekanymi ziemniakami i mizerią z pomidorów 120/150/150

Ryba na sposób grecki z ziemniakami i surówką z botwinki 120/150/150

Fit: Kurczak na pikantnym leczo z ryżem curry i ogórkiem z koperkiem na winegret 120/150/150

Vege: Pierogi z truskawkami i twarogiem na maśle 120/150/150

Sałatka z makaronem fusilli z pomidorem, brokułem i sosem czosnkowym 350g