Menu Bazar Bednarska 19.03 – 23.03

wpis w: Menu Bazar Bednarska | 0

                                                 Proponowane menu „zestawy obiadowe na cały tydzień”

menu od 19.03.2018 – 24.03.2018

PSZCZYNA BEDNARSKA 7 

tel.664-368-828 

                                                                               tel.698-713-703

Czynne od poniedziałku do piątku od 12.00-17.00

W sobotę i niedzielę realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia

Zadzwoń i zamów z dowozem do domu lub firmy – dowozimy od 50 zł

Od wtorku codziennie w ofercie pieczone golonko z warzywami i kapustą w cenie 14,50zł/sztuka

  • Poniedziałek

Zupa szpinakowa z ziemniakami 300g

Stek z karczku po cygańsku z ziemniakami z pieca i surówką 120g/150g/150g

Udzik marynowany w jogurcie z ziemniakami i surówką 120g/150g/150g

Danie fit: Polędwiczka wieprzowa w warzywnym bulionie z ryżem czerwonym i kalafiorem 120g/150g/150g

Sałatka z pieczoną karkówką i żurawiną 350g

  • Wtorek

Zupa z czerwonej fasoli z bekonem 300g

Filet po hawajsku z ziemniakami i surówką 120g/150g/150g

Smażony zawijaniec schabowy z pieczarkami z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej 120g/150g/150g

Danie fit: Pulpety wołowe w sosie chrzanowym z kaszą pęczak i warzywami 120g/150g/150g

Sałatka capresse z mozzarellą 350g

  • Środa -> KUCHNIA GÓRALSKA

Zupa kremowa z leśnych grzybów 300g

Filet panierowany z oscypkiem i żurawiną z ziemniakami pieczonymi z boczkiem i surówką 120g/150g/150g

Schab w sosie żurawinowym z ziemniakami i kapustą zasmażaną 120g/150g/150g

Bitki wieprzowe w sosie podgrzybkowym z kaszą i burakami z chrzanem 120g/150g/150g

Sałatka z bryndzą i bekonowym chipsem 350g

  • Czwartek

Flaczki wołowe 300g

Kotlet schabowy po włosku z ziemniakami i surówką 120g/150g/150g

Tradycyjne gołąbki na kapuście włoskiej z sosem pomidorowym z dodatkiem ziemniaka 200g/120g

Danie fit: Makaron z kurczakiem, brokułami i pomidorami na oliwie 350g

Sałatka z grillowaną polędwiczką wieprzową 350g

  • Piątek

Zupa chrzanowa z grzankami 300g

Ryba panierowana w sezamie z ziemniakami puree i surówką 120g/150g/150g

Pręga wołowa w sosie z kopytkami i kapustą modrą 120g/150g/150g

Danie fit: Filet z grilla ze szpinakiem zapiekany z ryżem curry i warzywami 120g/150g/150g

Miks sałat z wędzonym łososiem i jajkiem 350g

DANIA MOGĄ ZAWIERAĆ ALERGENY:1-DWUTLENEK SIARKI, 2-JAJKA, 3-ŁUBIN, 4-MIĘCZAKI, 5-MLEKO, 6-MUSZTARDA, 7-ORZECHY, 8-RYBY, 9-SELER, 10-SKORUPIAKI, 11-SOJA, 12-ZBOŻA, 13-SEZAM