Menu Bazar Bednarska 13.11 – 17.11

                                                  Proponowane menu „zestawy obiadowe na cały tydzień”

menu od 13.11.2017 – 17.11.2017

PSZCZYNA BEDNARSKA 7 

tel.664-368-828 

                                                                               tel.698-713-703

Czynne od poniedziałku do piątku od 12.00-17.00

W sobotę i niedzielę realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia

Zadzwoń i zamów z dowozem do domu lub firmy – dowozimy od 50 zł

Od wtorku codziennie w ofercie pieczone golonko z warzywami i kapustą w cenie 13,50zł/sztuka

Poniedziałek

Krupnik rycerski

Schab po szwajcarsku z ziemniakami i surówką

Karczek zapiekany z pieczarkami z ziemniakami pieczonymi i surówką

Danie fit: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem i warzywami

Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

Wtorek

Zupa ogórkowa

Filet w „panco“ z ziemniakami i surówką z marchewki

Gulasz wieprzowy z kaszą i surówka z ogórków

Sałatka z pieczonym schabem i grzankami

Środa

KUCHNIA AMERYKAŃSKA

Zupa serowa z grzankami

Burger wołowy z frytkami “Stek house“ z sałatką colesław

Pieczone skrzydełka z paprykowym dipem, ziemniakami i miksem sałat

Polędwiczka w sosie nugatowym z ryżem curry i warzywami z patelni

Sałatka Cesar z kurczakiem i kukurydzą

Czwartek

Żurek na białej kiełbasie

Schabowy po parysku z ziemniakami i surówką z selera z rodzynkami

Lasagne bolognese z sosem pomidorowym

Danie fit: Duszona wołowina w lekkim sosie z kaszą i fasolką szparagową

Chrupiący miks sałat ze smażonym cammembertem i żurawiną

Piątek

Zupa pomidorowa z makaronem

Ryba zapiekana szpinakiem z ziemniakami i surówką

Cepeliny kraszone omastą z dodatkiem kwaśnej śmietany i surówką

Danie fit: Filet z grilla z ryżem i warzywami na parze

Miks sałat z tuńczykiem, jajkiem i grzankami

Sobota oraz Niedziela

realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia