Menu Bazar Bednarska 04.09 – 08.09

Proponowane menu „zestawy obiadowe na cały tydzień”

menu od 04.09.2017-08.09.2017

PSZCZYNA BEDNARSKA 7 

tel.664-368-828 

                                                                               tel.698-713-703

Czynne od poniedziałku do piątku od 12.00-17.00

W sobotę i niedzielę realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia

Zadzwoń i zamów z dowozem do domu lub firmy – dowozimy od 50 zł

Od wtorku codziennie w ofercie pieczone golonko z warzywami i kapustą w cenie 13,50zł/sztuka

Poniedziałek

Zupa ogórkowa

Schab po szwajcarsku z ziemniakami puree i surówką

Pieczeń z łopatki z kluskami śląskimi i kapustą

Danie fit: Indyk w sosie potrawkowym z ryżem i brokułami

Sałatka grecka z oliwkami

Wtorek

Grochówka na wędzonce

Udzik marynowany w jogurcie  z ziemniakami i surówką

Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą

Danie fit: Klopsiki wołowe w lekkim sosie żurawinowym z kaszą i warzywami

Miks sałat z grillowaną polędwiczką wieprzową

Środa

Kuchnia Podlaska

Barszcz  czarwony z białą kiełbasą

Pieczone pałki z kurczaka w sosie pieprzowym z ziemniakami  i burakami zasmażanymi

Gulasz z karkówki z suszoną morelą z kaszą i surówką z ogórka kiszonego

Kremowy kurczak z ryżem i warzywami na parze

Czwartek

Potrawka z kurczaka

Rolada cielęca w sosie z ziemniakami i kapustą

Nuggetsy z udzika z frytkami i sałatką colesław

Danie fit: Makaron CHOW-MEIN  z wieprzowiną i warzywami

Sałatka cesarska z kurczakiem, kukurydzą i grzankami

Piątek

Zupa pieczarkowa

Ryba smażona w płatkach migdałowych z ziemniakami i surówką

Gulasz z żołądków indyczych z kaszą i buraczkami

Danie fit: Filet zapiekany szpinakiem i mozzarellą z ryżem i warzywami

Miks sałat z wędzonym łososiem i jajkiem

Sobota oraz Niedziela

realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia