Menu 20.03 – 24.03

Zapraszamy na nasze nowe menu – zestawy w cenie 12.50 : zupa+drugie danie.

Od wtorku codziennie w ofercie pieczone golonko z warzywami i kapustą w cenie 13,50 zł / sztuka

Proponowane menu

 

Poniedziałek

Zupa z kalarepy z ziemniakami

Kotlet de’volaille z ziemniakami puree i surówką

Cepeliny z mięsem kraszone omastą z dodatkiem surówki

Danie fit: Sztufada z indyka w sosie z kaszą pęczak i brokułami

Chrupiący miks sałat z grillowanym kurczakiem

Wtorek

Flaczki wołowe po sycylijsku

Nuggetsy z kurczaka z ziemniakami puree i surówka

Wątróbka drobiowa z cebulką, ziemniakami i surówką

Danie fit: Roladka schabowa z serkiem topionym i szynką podana z czerwonym ryżem i marchewką w miodowej glazurze

Chrupiący miks sałat z pomidorami i mozzarellą

Środa

KUCHNIA KASZUBSKA

Zupa kaszubska

Szmurowana wołowina z kaszą gryczaną i mizerią

Duszonka z dorsza z ziemniakami i kapustą kiszoną

Pyzy z grzybami i mięsem mielonym

Sałatka z jajkami i rukolą

Czwartek

Grochówka na wędzonce

Bitki schabowe z ziemniakami puree i kapustą

Udzik marynowany w jogurcie z ziemniakami i surówką

Danie fit: Polędwiczka wieprzowa duszona z warzywami podana z kaszą kus-kus i miksem sałat

Zielone sałaty z pieczystym schabem

Piątek

Kremowa zupa kalafiorowa

Miruna w płatkach migdałowych z ziemniakami puree i surówką

Filet zapiekany szpinakiem z dufinkami i surówką

Danie fit: Tradycyjne gołąbki w sosie pomidorowym z dodatkiem ziemniaka

Sałatka grecka

Sobota oraz Niedziela

realizujemy tylko wcześniej złożone zamówienia